Crystal Marbles

Mobile Service Centre HENGELO

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft afgelopen woensdag zelfs haar 3e franchiseovereenkomst in één week gesloten. Franchisenemer Narinder Moennasing wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in juli 2017 de deuren openen van zijn franchisevestiging in HENGELO om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. Samen met de reeds gevestigde reparatiecentra in VRIEZENVEEN en ENSCHEDE krijgt Mobile Service Centre thans een redelijke voet aan de grond in Twente met een 3e vestiging in die regio.

Narinder Moennasing, 39 jaar jong, is geboren en getogen in Enschede. Na zijn HBO opleiding commercieel management aan de Saxion Hogeschool te Enschede is hij langdurig werkzaam geweest in de telecombranche  bij de providers KPN, Orange en T-mobile, laatstelijk in de functie van interim manager. Mede door zijn ruime ervaring in de telecom-branche en zijn grote wens om zelfstandig ondernemer te worden vond hij zijn weg naar Mobile Service Centre. Ook voor Narinder was de “ontzorging” in ons concept essentieel in zijn besluitvorming. “Laat mij mezelf maar focussen op de dienstverlening en klanten-contacten, daar ligt mijn kracht” aldus onze nieuwe franchise-nemer.    

Wij danken Narinder voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre HENGELO.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis