BAILINE

De SelectiePunt Franchiseformule - Sterk aan de slag!

SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning: de juiste mens op de juiste plaats in iedere werkvorm. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen vast en flex. Dit bereiken wij op basis van een doordacht pakket diensten: werven en selecteren, ZZP bemiddelen, uitzenden, detacheren en payrollen. SelectiePunt is gemotiveerd én geëquipeerd om voor werkgevers én werknemers professioneel te schakelen.

Onze franchisenemers beschikken over een ijzersterke propositie ten behoeve van hun marktbewerking: mooie, bekende en sterke klantnamen dienen als referentie terwijl hun flexkrachten getraind worden via één van onze gespecialiseerde opleidingscentra. De komen jaren groeien wij graag met franchisenemers die uitblinken in één van deze specialisaties.

De formule is onderscheidend in de specialisaties:

  • Transport en Logistiek; gespecialiseerde adviseurs staan klaar om hun veelal gerenommeerde klanten te bedienen, soms met enkele flexkrachten, vaak met volume opdrachten en hebben met de SelectiePunt Drivers Academy een extra onderscheidend middel tot hun beschikking.
  • Facilitair; gespecialiseerde adviseurs werken voor hun vaak grote klanten, met vaste bezettingen van ervaren medewerkers en met poules van oproepkrachten en hebben met de SelectiePunt Cleaning Academy een extra onderscheidend middel tot hun beschikking.
  • Sponsorplannen; sportgekke adviseurs en echte clubmensen doen op een commercieel verantwoorde wijze aan Social Return en hebben met de SelectiePunt Sponsorplannen met bekende (ex) topsporters als ambassadeur een uniek wervingstool in handen.
  • Lokaal; meer generiek ingestelde adviseurs met stevige roots in hun vestigingsplaats staan met de commitment en het netwerk van ras ondernemers branche breed voor hun lokale klanten klaar. Onze franchisenemers beschikken over een ijzersterke propositie ten behoeve van hun marktbewerking: mooie, bekende en sterke klantnamen dienen als referentie terwijl hun flexkrachten getraind worden via één van onze gespecialiseerde opleidingscentra.

Focus op franchise
SelectiePunt is een franchiseorganisatie met een sterk groeiend aantal vestigingen door heel Nederland. Alle SelectiePunt vestigingen worden gerund door zelfstandige franchise ondernemers. Dat maakt ons bijzonder. Onze vestigingsleiders zijn ervaren ondernemers die elke dag opnieuw voor organisaties en werkzoekenden concreet handen en voeten geven aan onze visie op Strategische PersoneelsPlanning, vanuit hun gespecialiseerde of lokale kennis.

Ben jij een specialist in de Transport & Logistiek, heb jij een een sterk lokaal netwerk of ben jij helemaal thuis in de facilitaire dienstverlening? Dan komen wij graag met jou in contact!

Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis