Registreren

Fysieke winkel voor Online warenhuis fonQ

E-tailer fonQ opent binnenkort de eerste fysieke winkel in Amsterdam. Mogelijk zullen later ook elders vestigingen geopend worden. Een en ander blijkt uit een vacature bij het bedrijf waarin zij aangeven op zoek te zijn naar een fulltime retailmanager zo is te lezen op Emerce.nl 

‘Een ruime ervaring in het opstarten én runnen van fysieke retailwinkels’ en ‘Ervaring met producten in de richting wonen, koken en of lifestyle is een pre’. 

Joost Wels, CEO van fonQ vertelt aan RetailWatching dat bij een succesvolle eerste winkel er uiteindelijk in maximaal vijf steden een winkel zal komen. “Dan moet je denken aan de vier grote steden, en misschien nog een richting het zuiden of noorden, maar niet meer dan dat”, aldus Wels. 

Over de nog te openen vestiging in Amsterdam vertelt hij dat ze nog op zoek zijn naar een geschik pand. Het wordt een middelgrote winkel van minimaal zeshonderd vierkante meter, in of aan de rand van de binnenstad. “Maar geen megalocatie, geen Hudson’s Bay of V&D-achtige winkel”.  Hardlopers zoals stoelen en banken zullen een klein deel beslaan van het assortiment. Een collectie accessoires en cadeauartikelen, waarvan het idee is dat klanten het meteen meenemen, zal de boventoon gaan voeren. De wens is om dit jaar de winkel te openen.

 

Bron: emerce.nl/RetailNews

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis