BAILINE

fit20 opent 7 nieuwe vestigingen in januari

De franchiseketen van fitnessstudio’s die zich richt op de mensen die weinig tijd of weinig zin hebben om te sporten en die niet houden van omkleden en zweten, groeit hard door. Volgens Walter Vendel, directeur van de keten: “Met die 7 vestigingen in Harderwijk, Huizen, Urk, Utrecht Zuid, Helmond, Wageningen en Doha in Qatar maken we in 2017 een knallende start. Er zijn nu 92 locaties open en voor februari staan de volgende locaties alweer ingepland. We verwachten dit jaar te zullen doorgroeien richting de 130 vestigingen. Dit is inclusief in-company studio’s en nieuw te openen locaties in Engeland, België, Qatar en diverse andere landen.”

In twintig minuten tijd per week fit worden en blijven, zonder omkleden en zonder te zweten; het ideaal voor veel mensen die hun goede voornemens zien stranden in een drukke agenda. fit20 biedt een individueel programma onder leiding van een personal trainer. Vendel: “Mensen vinden die persoonlijke aandacht heel belangrijk. En die afspraak elke week in je agenda als een stok achter de deur, maakt het voor iedereen haalbaar om vol te houden. Dit is vaak het probleem voor mensen, maar juist continuïteit in het sporten is de basis voor resultaat.''

De sporter krijgt in zijn gewone kleding persoonlijke begeleiding op de fitnessapparatuur. De 5 tot 6 oefeningen voor de hoofdspiergroepen zijn intensief, maar worden heel gecontroleerd in slow motion uitgevoerd. De temperatuur in de ruimte is 17°C, waardoor douchen en omkleden niet nodig zijn. 20 minuten later sta je weer buiten. Door de hoogwaardige trainingsprikkel ben je binnen 3 maanden merkbaar en meetbaar fitter en sterker. In een eigen ontwikkelde iPad applicatie worden de trainingsresultaten bijgehouden en naar de klanten gemaild.

De missie van fit20 is mensen fitter en gezonder te maken, iets wat ook steeds meer bedrijven voor hun medewerkers belangrijk vinden. Het ziekteverzuim neemt significant af en oudere werknemers zijn langer inzetbaar. Siemens, Randstad, Ahold en Yokogawa merken de effecten al. Deze bedrijven kozen voor een inpandige fit20 studio, waardoor het personeel onder werktijd 1 keer per week de fit20 training doet. Door fitter personeel gaat de arbeidsproductiviteit omhoog.

Over fit20
fit20 is gebaseerd op High Intensity Training (HIT), dat in de jaren zeventig in de Verenigde Staten  ontwikkeld werd en gevalideerd is door verschillende wetenschappelijke studies. De studio's zijn o.a. te vinden op kantoorparken, hebben goede parkeergelegenheid en stralen kwaliteit uit. Bij iedere fit20 studio vindt men dezelfde hoge kwaliteit apparatuur, een frisse mooie trainingsruimte én een toegewijde personal trainer die is opgeleid in de unieke fit20 methode. Zij geven desgewenst adviezen op het gebied van voeding en lifestyle.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis