Registreren

Quetzal opent vestiging in Almere

De opening van Quetzal de Chocoladebar in het pand aan het Philadelphiapad in Almere zal in juli een feit zijn. Franchisenemer Kamran Marivash tekende begin mei het huurcontract en de franchise overeenkomt. Kamran is een zelfstandig ondernemer die opgegroeid is in Iran. De gedrevenheid in ondernemersschap straalt er van af en vanuit Iran was chocolade altijd al de grote passie. Deze combinatie zorgt voor een ondernemer die Quetzal tot een succes gaat maken in Almere. Zijn passie voor verse producten en de wil om zelf gasten te kunnen ontvangen gaat hij in het Quetzal concept uitvoeren.

Chocolade in pure vorm
Bij Quetzal zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan bijna 100 soorten chocolademelk, maar ook chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels, flensjes en andere lekkernijen. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. 

Totaalbeleving
In de trendy bars die zijn ingericht door Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. De formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd. Quetzal de Chocoladebar is een absolute totaalbeleving.

De ondernemer
Robert Hoenderdos omschrijft de ondernemer Kamran als man met passie voor ondernemerschap en een neus voor de fijnheid van het product. De combinatie met de Quetzal formule is hem op het lijf geschreven. Veel is hij al in de huidige vestiging geweest om alles te proeven en ervaren. Zijn blik op producten en kwaliteit zorgen voor de ideale combinatie.

Als master franchisegever in Nederland is Robert Hoenderdos momenteel met meerdere ondernemers in gesprek om chocoladebars in andere steden te openen.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis