Crystal Marbles

Gezocht: Ondernemende hoveniers

Je droomt er al langer van: voor jezelf beginnen. Maar daar komt nogal wat bij kijken. Zoals het schrijven van een ondernemersplan, zorgen voor startkapitaal en het vinden van klanten. En met dat bijltje heb jij nog nooit gehakt. Als franchisenemer van Dé OnderhoudsHovenier hoef je je hier geen zorgen om te maken en onze hoveniers zijn actief door heel Nederland. Wij zorgen dat je direct kunt beginnen en kunt groeien als zelfstandig ondernemer. Zo zorgen we o.a. voor een bedrijfs- bus, gereedschappen, een mooie website en helpen we je met het vinden van klanten. Hoe mooi is dat. 

De formule van Dé OnderhoudsHovenier bestaat sinds 2016 en is reeds een groot succes. We zijn vastbesloten om ook in de toekomst verder door te groeien en mogelijk ben jij zelfs onze nieuwe collega? Voor meer informatie over deze formule klik hier of bel 040-7878474


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis