Crystal Marbles

Michiel Smudde - nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Michiel Smudde is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als franchisepartner gaat hij o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf en realiseert hij structurele verbeteringen. Michiel heeft tijdens zijn loopbaan zowel sales- als management- en directiefuncties vervuld, binnen diverse familiebedrijven en branches. Daarnaast heeft hij aan het roer gestaan van zijn eigen bedrijf; een etikettendrukkerij. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan op operationeel en strategisch niveau. Na ruim achttien jaar ervaring op te hebben gedaan binnen familiebedrijven, was het voor Michiel tijd voor een nieuwe uitdaging.

Michiel Smudde, directeur Thexton Armstrong Smudde: “Om als adviseur goed werk te kunnen (blijven) doen, ben ik van mening dat je, naast de nodige ervaring, vooral moet beschikken over een goede methodiek en een professionele organisatie. Waarden die precies passen bij de aanpak van Thexton Armstrong, waar met een beproefde methodiek wordt gewerkt.”

Over Thexton Armstrong
Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich richt op het vrijmaken van winst & cash én het realiseren van groei bij ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. Daarnaast werken alle adviseurs op lange termijn samen met bedrijven om structurele verbetering en groei te realiseren. Thexton Armstrong werd in 2004 opgericht in Australië en is sinds 2011 met succes actief in Nederland. Voor meer informatie zie thextonarmstrong.nl


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis