Registreren

App-restaurant Pinchos op zoek naar uitbreiding

De Zweedse formule Pinchos is op zoek naar franchisers in Nederland. Bij de restaurantketen gaat het reserveren, bestellen en betalen via een app op de telefoon op een smartphone of tablet van de gast.

Met de speciale app kunnen gasten een reservering maken, en navigeren naar de restaurantlocatie. Aangekomen in het restaurant zal de app als plaatsvervangend ober functioneren en kan het eten en drinken middels de eigen smartphone of tablet besteld worden. Na het dineren kan ook afgerekend worden met de app, een loyaliteitsprogramma van de keten maakt onderdeel uit van de app waardoor gasten meteen punten sparen om bij een volgend bezoek in te kunnen wisselen.

Pinchos bestaat al sinds 2014 en komt vanuit Zweden. De keten heeft onder andere tapas, hamburgers en sashimi op het menu staan.

Bron: RetailNews

 


Reactie


Reacties

  • Salvador carbonell

    Geachte dames/heren Voor mijn a1 locatie in het centrum van eindhoven zijn wij oo zoek naar een passend concept voor een nieuwe ondernemer, graag kom ik in contact met deze franchise gever Mvg Salvador carbonell witte

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis