Crystal Marbles

Mobile Service Centre breidt uit naar UITHOORN

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Edwin Onclin wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in mei/juni de deuren openen van zijn franchisevestiging in UITHOORN om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. Naast de snelle groei van onze organisatie in geheel Nederland, begint zich met de naastgelegen vestigingen van Mobile Service Centre in Almere, Hilversum en Weesp in de regio van onze nieuwe franchisenemer een krachtig netwerk te vormen van professionele MSC-franchisenemers.

Edwin Onclin, samenwonend met Mieke en vader van 2 jonge kinderen, werd 35 jaar geleden geboren in Amsterdam. Edwin is opgeleid tot luchtvaart technicus en is zijn carrière begonnen binnen de luchtvaart. Op dit moment heeft hij sinds een paar maanden een eigen startende onderneming die is gespecialiseerd in onderhoud en herstel van thermische printers. Tijdens zijn zoektocht naar meer continuïteit van bedrijfsactiviteiten kwam Edwin in aanraking met MSC. Al tijdens zijn eerste kennismaking met MSC, circa 4 weken geleden, was Edwin erg enthousiast over ons franchisesysteem. Een daaropvolgend bezoek aan een tweetal vestigingen in zijn regio versterkte deze overtuiging. Wij danken Edwin voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe onderneming Mobile Service Centre Uithoorn.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis