Registreren

Franchiseketen The Wax Bar verwacht sterke groei

De nieuwe franchiseketen The Wax Bar heeft grote plannen voor de komende jaren. De formule van The Wax Bar heeft als doel om over vier jaar door te groeien naar 30 vestigingen verspreid over Nederland. Momenteel heeft The Wax Bar zes vestigingen in Nederland; in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Breda en Noordwijk.

Ruim vijf jaar geleden heeft The Wax Bar haar eerste vestiging geopend, waarna de andere vestigingen volgden. Het concept van The Wax Bar is geïnspireerd op ervaringen uit Singapore en biedt je de meest comfortabele, bijzonder hygiënische en professionele waxbehandeling die er bestaat. The Wax Bar is ontworpen om je comfortabel en helemaal op je gemak te laten voelen.

The Wax Bar is een gespecialiseerde shop voor ontharen. Voor mannen en vrouwen! The Wax Bar wordt gekenmerkt door de comfortabele ontvangst, inrichting, snelle en deskundige Wax Technicians en het beste resultaat. De behandelingen zijn gebaseerd op jarenlange internationale ervaring. De Supreme Wax - speciaal door de The Wax Bar ontwikkeld – is op iedere huid succesvol met minimale huidbelasting. The Wax Bar is uniek in Nederland!


Reactie


Reacties

  • INTO Franchise

    Beste Suzy, Voor meer informatie kun je hier terecht: https://www.intofranchise.nl/franchisegevers/profiel//the-wax-bar-10655 Op ze pagina kun je tevens aanvullende informatie aanvragen. Als er nog vragen zijn kun je contact met ons opnemen via info@intofranchise.nl Succes! Met vriendelijke groeten, INTO Franchise

  • Suzy De Braekeleer

    Gaat dit ook in België komen. Wat is de instapkosten?

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis