BAILINE

2 nieuwe vestigingen voor Mobile Service Centre

Mobile Service Centre, een groeiende en bloeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft deze week maarliefst 2 franchiseovereenkomsten gesloten. Franchisenemer Abdelhak Arraiss wordt begin april door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in het tweede kwartaal de deuren openen van zijn franchisevestiging in Weesp om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. Daarnaast zal Franchisenemer Lex Faber volgende week door ons opgeleid worden tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in het tweede kwartaal de deuren openen van zijn franchisevestiging in Capelle a/d IJssel om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Abdelhak Arraiss werd 25 jaar geleden geboren in Blaricum en is al geruime tijd woonachtig in de gemeente Weesp. Na zijn mbo-opleiding heeft hij gewerkt bij diverse commerciële ondernemingen waaronder in een verkoopfunctie bij een in ‘t Gooi gevestigde  onderneming gespecialiseerd in relatiegeschenken en overige consumentenartikelen.  Hij is van nature erg commercieel ingesteld en het is al een aantal jaren zijn grote wens om een eigen (commerciële) onderneming te starten. “Zelfstandig maar niet alleen” en de door ons geboden “ontzorging” deed hem besluiten zich op onze franchiseorganisatie te concentreren.

Lex Faber, 29 jaar jong, is samen met zijn vriendin (ook ondernemer) en 2 kinderen woonachtig in Rotterdam.  Op dit moment is hij in loondienst werkzaam als reparateur van smartphones en tablets. Zijn passie voor deze bedrijfstak ontstond ten tijde dat hij werkzaam was bij Dynafix waar hij eerder gedurende een periode van 3 jaren devices heeft gerepareerd.

Lex heeft in het nabije verleden als mede-eigenaar van een cateringbedrijf ondernemerservaring mogen opdoen. Naast zijn drukke werkzaamheden en tijd voor zijn gezin probeert hij regelmatig tijd te vinden voor zijn grote hobby: motorrijden. De combinatie van het zelfstandig ondernemerschap in een bedrijfstak waarin hij ruimschoots ervaring heeft, deed hem besluiten onze franchisenemer te worden. 

Wij wensen beide heren heel veel succes met hun onderneming!

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis