Crystal Marbles

Nieuwe Fieldbox franchisenemers in aantocht!

Deze week is alweer de tweede Fieldbox-franchise training begonnen. 2 Franchise kandidaten lopen de komende weken de gehele franchise training door, om uiteindelijk het Fieldbox franchise certificaat te ontvangen waarna ze als Fieldbox franchisenemer hun eigen vestiging gaan openen.

Na de training weten de kandidaten alles wat ze moeten weten over de franchiseformule, ondernemen en verkopen. Als Team Fieldbox hechten we hier enorm veel waarde aan, het bepaalt namelijk zowel het succes van de franchisenemer als van Fieldbox. De training is tegelijkertijd een goed moment voor de kandidaten om Fieldbox en het team echt goed te leren kennen, zodat hun uiteindelijke keuze voor Fieldbox echt goed gegrond is.

Inmiddels zijn de eerste drie dagen geweest, en we kunnen niet anders dan bijzonder tevreden te zijn. De energie is goed, er wordt hard gewerkt, en de kandidaten leren niet alleen van ons, maar wij ook zeker van hen! De nieuwe potentiƫle franchisenemers worden zeer enthousiast van de mogelijkheden die het product biedt en de potentie in de gehele markt.

Zou jij hier meer over willen weten en misschien zelfs mee willen doen aan alweer de derde training. Laat het ons dan weten, we komen heel graag met je in contact.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis