Crystal Marbles

McDonald’s met de buurt in actie tegen zwerfafval

Op zaterdag 25 maart 2017 doen de McDonald’s restaurants mee aan de Landelijke Opschoondag, een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon. De medewerkers van McDonald's steken samen met zoveel mogelijk buurtbewoners de handen uit de mouwen om de buurt op te ruimen.

Op deze traditionele dag vragen bedrijven, organisaties en gemeenten door het hele land aandacht voor het toenemende zwerfafval. De McDonald’s restaurants zetten zich tijdens deze dag extra in om zwerfafval in hun directe omgeving aan te pakken. David Cleynhens, Manager Sustainability van McDonald’s Nederland: “We voelen verantwoordelijk om iedere dag meerdere malen de directe omgeving waar wij onze restaurant hebben, maar zwerfafval is een verantwoordelijkheid van on sallemaal. Als we allemaal de handen uit de mouwen steken dan kunnen we het zwerfafval terugdringen. Wij staan al jaren met Stichting Nederland Schoon zij aan zij en zetten ons op deze speciale dag extra in om het probleem van zwerfafval onder de aandacht te brengen. Ook in 2017 doet een groot aantal restaurants en medewerkers enthousiast mee en daar ben ik bijzonder trots op."


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis