BAILINE

Taco Bell naar Nederland

De Amerikaanse Fastfoodketen Taco Bell zet voet op Nederlands grondgebied, komende maand opent de formule een vestiging in Eindhoven. Ruim twintig vestigingen staan op de rol om geopend te worden in een tijdsbestek van 4 jaar, laat de keten weten. 

In het najaar van 2016 kondigde Taco Bell zijn komst naar Nederland aan met daarbij de plannen om door te groeien naar 50 vestigingen. Taco Bell is onderdeel van Yum! Brands, ook bekend van zusterformules KFC en Pizza Hut. De onderneming heeft nu wereldwijd zevenduizend restaurants maar ambieert een aantal van negenduizend restaurants in 2022. 

De Masterfranchisenemer in Nederlans is Andrew Stewart. Pech voor ondernemers die staan te springen om een eigen franchisevestiging willen openen; Stewart opent alle winkels in eigen beheer. De eerste vestiging komt aan de Rechtestraat in Eindhoven, waar het de plek van Jack & Jones zal innemen.

Stewart liet eerder al doorschemeren dat de filialen er anders uit komen te zien dan in de Verenigde Staten. Zo worden alle bestellingen vers bereid in een open keuken. Klanten kunnen er onder meer terecht voor de crunchy taco’s, burrito’s, nacho’s, maar ook voor ‘een nieuw soort quesadilla’. Verder schenkt het restaurant naast een normaal biertje ook een Mexicaanse variant.

 

Bron: Retailnews

 


Reactie


Reacties

  • INTO Franchise

    Wij zijn ook erg benieuwd Nils!

  • Nils

    Leuk! Ik ben benieuwd waar de andere restaurants komen.

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis