Registreren

Papa John's serieuze speler op de pizzamarkt

Papa John’s heeft als doel om aan het einde van 2017 vijftien restaurants in Nederland te openen. Inmiddels zijn er al elf locaties gealloceerd vertelt masterfranchisenemer Jitesh Patel.

Deze Amerikaanse pizzaketen heeft dezelfde ambities als haar concurrent Pizza Hut en wil de komende zeven jaar groeien van vier naar maar liefst honderd filialen in ons land. “Op Amsterdam, Haarlem en Almere ligt nu eerst de focus, maar uiteindelijk kan iedereen ons tegenkomen in Nederland.”

Er zijn volgens Patel genoeg mogelijkheden op de Nederlandse markt dan alleen voor Pizza Hut, New York Pizza en Domino’s. Domino’s heeft momenteel al meer dan tweehonderd vestigingen, terwijl New York Pizza dat aantal eind volgend jaar hoopt te evenaren. “Onze concurrenten zijn actief in kleine marktgebieden. In marktgebieden die nog niet worden bediend zien wij onze kansen”, legt Patel uit.

Over de kwaliteit is Patel stellig, bij Papa John’s is die beter dan bij de concurrenten. “Wij investeren bijvoorbeeld in de ingrediënten.” Bij de consument is dat niet onopgemerkt gebleven. Waar Papa John’s actief is zou het gemiddeld meer pizza’s verkopen dan bij de concurrent.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis