Crystal Marbles

McDelivery in aantocht!

Daar waar de markt van fooddelivery de afgelopen jaren is geëxplodeerd speelde een van de grootste fastfoodketens ter wereld daar nog niet echt op in. Maar ook McDonald’s gat gas geven op delivery.

Na succesvolle pilots met thuisbezorging in de Amerikaanse staten Florida en New York wil McDonalds verdere uitrol gaan bewerkstelligen. Waar en wanneer is nog niet bekend gemaakt.

Met name in Azië en het Midden-Oosten bezorgt McDonald’s al op veel plekken thuis. Iets wat de formule vorig jaar één miljard opleverde. Om de uitrol in te zetten werkt de fastfood-gigant samen met partners, hierbij valt te denken aan partijen als Postmates, UberEats en Foodpanda. Voor de verdere uitbreiding wordt volgens CEO Steve Easterbrook gekeken naar ‘verschillende partners’ en er lijken dus nog geen definitieve keuzes gemaakt. 

De keten liet verder weten mobiel bestellen en betalen nog dit jaar naar twintigduizend restaurants in zijn grootste markten te brengen. Wereldwijd heeft McDonald’s een kleine 37 duizend vestigingen, waarvan bijna 250 in Nederland.

 

Bron: RetailNews

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis