Crystal Marbles

Wederom uitbreiding voor Mobile Service Centre

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Adriaan Huibers wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in augustus 2017 de deuren openen van zijn franchisevestiging in Tiel om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Adriaan Huibers, 32 jaar jong, is geboren en getogen in de Betuwe en wel in Kesteren.  Hij is vader van 2 kinderen en woont sinds kort samen met zijn nieuwe vriendin Paw Ku Thay die even-eens door ons wordt opgeleid tot Certified Engineer, de eerste van het vrouwelijke geslacht. Adriaan heeft al jarenlang zijn ZZP-onderneming “Huibers Dienst-verlening” waarmee hij zijn diensten en service aanbiedt aan ondernemingen en particulieren. Zijn bedrijfsactiviteiten zijn met name gericht op projecten binnen de bouwsector. Daarnaast heeft hij een passie om tuinen aan te leggen en te onderhouden. In zijn vrije tijd toert hij graag rond op zijn Kawasaki motorfiets. De “ont- zorging” in ons concept en het standpunt “zelfstandig maar niet alleen” waren essentieel in zijn besluitvorming.    

Wij danken Adriaan voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre Tiel.

Meer weten over de mogelijkheden die franchisen bij Mobile Service Centre kan bieden? Klik hier voor meer info!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis