Crystal Marbles

Namens Fieldbox een heel gelukkig en efficiënt 2017 gewenst!

Heb jij voornemens voor het nieuwe jaar? Wil jij het roer eens helemaal omgooien? Heb jij sterke sales skills en word je enthousiast van het idee van een eigen onderneming en wil jij voorop lopen in de markt met een innovatief product? Fieldbox heeft de uitdaging voor jou: word Fieldbox franchisenemer!

Fieldbox is de innovatieve planningstool voor de buitendienst. Jouw verantwoordelijkheid als Fieldbox franchisenemer is Fieldbox verkopen aan, en implementeren binnen organisaties met een buitendienst. Denk hierbij aan transportbedrijven, thuiszorginstanties, schoonmaakbedrijven en installatiebedrijven. Organisaties gaan hun efficiëntie significant zien stijgen!

In onderstaand filmpje vertelt Fieldbox franchisenemer Johan waarom hij heeft gekozen voor Fieldbox. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier voor meer informatie of neem direct vrijblijvend contact op met de Fieldbox formule manager Arie Uyttenbroek: M: franchise@fieldbox.nl, T: 06-22785984.

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis