Registreren

Snap Fitness opent eerste franchise club in Nederland

Antoine Jolie is de eerste franchisenemer van Snap Fitness Benelux. Nadat de eerste eigen clubs in maart en mei van dit jaar geopend zijn, respectievelijk in Den Bosch en Breda, is onlangs de licentieovereenkomst getekend voor de eerste Snap Fitness franchise club(s). Antoine Jolie is een bekende in de fitnessbranche en is eigenaar geweest van drie succesvolle fitnessclubs. Na een rustig jaar is Antoine in gesprek geraakt met Snap Fitness. Met name het lokale ondernemerschap, de compacte clubs en het 24/7 concept in combinatie met de juiste ondersteuning spreken hem erg aan. Naar verwachting gaan de deuren van de Snap Fitness club van Antoine open in het najaar van 2016.

Met meer dan 2.000 clubs in 18 verschillende landen, is Snap Fitness één van de grootste spelers wereldwijd op het gebied van 24/7 fitness.  Opgericht in 2003 door Peter Taunton, is het merk vandaag de dag uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van Fitness en Health clubs. Gemak, betaalbaar en innovatie staan bij Snap Fitness centraal. De groei van het inmiddels beproefde concept zet zich in razend tempo voort en in 2015 is de master licentie afgegeven aan de franchisegevers in de Benelux, met hun hoofdkantoor in Breda.

Snap Fitness staat voor compacte fitnesscentra, geleid door betrokken ondernemers, die in een lokale omgeving een bijdrage willen leveren aan een gezonde maatschappij. Daarbij staan innovatie, flexibiliteit en gemak centraal, zowel voor de leden als voor de franchisenemers.

Snap Fitness  gaat met haar franchisenemers een partnership aan, waardoor er gezamenlijk wordt toegewerkt naar de meest ideale Snap Fitness club. De mogelijkheid bestaat om een eigen club mede vorm te even door het aanbod van diensten uit te breiden. En door de uitmuntende ondersteuning tijdens de gehele procedure - van hulp bij financiering en het bepalen van een juiste locatie tot het inrichten van de club en het aanbieden van een compleet trainingsprogramma - werken we beide toe naar een succesvolle toekomst. Kortom, we helpen en ontzorgen!

Snap Fitness Benelux is trots dat er binnen een jaar meerdere Snap Fitness clubs zijn in Nederland en naar verwachting volgen er dit jaar nog meer! De doelstelling is dat er binnen 5 jaar 50 Snap Fitness vestigingen zijn in de Benelux. Kijk voor meer informatie op www.snapfitness.nl, www.facebook.com/snapfitnessnetherlands of https://www.linkedin.com/company/snap-fitness-nederland.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis