Crystal Marbles

Waar merken, ondernemers en investeerders samenkomen

Mijn naam is Paul van Wageningen. Samen met Nick van Meurs ben ik Partner bij Franchise Match. Om maar met de deur in huis te vallen, wij zoeken franchisenemers. Nu hoor ik u denken! Ja daar zijn er wel meer van. Wij onderscheiden ons echter doordat wij ons grotendeels toeleggen op master franchisenemers, ondernemers die de licentie van een formule kopen om die formule vervolgens in Nederland uit te rollen.

Wij maken daarvoor gebruik van ons internationale netwerk. Onze buitenlandse collega’s voorzien ons van spannende en vooral succesvolle merken van over de gehele wereld. Andersom doen wij dat ook en adviseren en ondersteunen zo op dit moment drie (franchise) merken bij hun internationale ambitie.

Nederland is voor veel internationale merken een interessant land om zich te vestigen. Onze open economie, hoge niveau van welstand, opleiding, infrastructuur en talenkennis in combinatie met voorspelbare bureaucratie dragen hieraan bij.

Of het nu gaat om Australische, Britse of Amerikaanse bedrijven, allemaal zien zij hier kansen. Nederland is ook een heel ondernemend land. Het aantal mensen dat hier ‘self employed’ is, ligt hoger dan in de meeste West Europese landen, zelfs hoger dan in de VS. Ondernemerschap is hier dus goed ontwikkeld.

Op 21 september presenteren 12 merken zich. Allemaal op zoek naar ondernemers. De belangstelling was nog groter. We denken echter dat een dergelijke dag niet te lang mag duren dus we beperken ons tot een middag (van 13:00 tot 17:00).

En nog hoor ik u denken; “oké, hoe speciaal is dat dan?” Op uitnodiging van Franchise Match zal een aantal investeerders en een gespecialiseerd Crowd Funding platform aanwezig zijn. Er is dus sprake van, wat wij noemen, een complete infrastructuur Wij brengen ideeën (de merken), de ondernemers en het geld (investeerders) samen.

Investeerders zijn op zoek naar manieren om hun geld te laten renderen. Zij zoeken daarom naar de combinatie van goede ideeën (merken), goede plannen en goede ondernemers. Voor de laatste groep is de meeting bedoeld.

Om de meeting te kunnen bijwonen dient u aan een aantal voorwaarden voldoen. U moet zelf ook over kapitaal beschikken, over bewezen ondernemerskwaliteiten beschikken en de ambitie hebben om binnen een netwerk (franchise) succesvol te zijn. U maakt dan blijvend onderdeel uit van ons netwerk en wij willen u daarom ook graag voor die tijd spreken.

Meld u hier aan http://www.franchise-pool.nl/aanmelden.php.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis