Crystal Marbles

Voor Husse een geweldige match

Eind juni is Husse weer een franchisenemer rijker geworden in een regio waar zij enorm veel vertrouwen in heeft. De nieuwe franchisenemer heeft zelf al de nodige ervaring binnen franchiseland en uiteraard met huisdieren. “Voor Husse een geweldige match” aldus formule manager Jacques Kooiker.

“We zijn natuurlijk opzoek naar franchisenemers door het hele land, maar weten van een aantal regio’s gewoon dat het voor ons belangrijk is daar zo spoedig mogelijk een franchisenemer te vinden, denk bijvoorbeeld aan de steden zoals Amersfoort, Zwolle, Utrecht en Eindhoven. Deze steden kunnen met de juiste franchisenemer enorm meewerken aan onze branding”

Naast deze geweldige ontwikkelingen zijn er ook nieuwe ontwikkelingen bij de R&D afdeling van Husse Zweden, zij hebben de afgelopen maanden diverse nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. De formule manager van Husse geeft aan dat dit erg belangrijk is voor de franchisenemers en de gehele formule, dat er continu gekeken wordt naar nieuwe producten die nog beter aansluiten op de wensen van de consument.

Meer informatie over de franchiseformule Husse? Klik hier!


Reactie


Reacties

  • Rob van Dorresteijn

    En de regio Noord ? Groningen Winschoten

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis