Crystal Marbles

"Ik ben super trots dat mijn pitch succesvol is."

Wesley de Wit  gaat in september starten met zijn eigen Personal Fitness Nederland studio in Alphen aan den Rijn. Deze start is mede mogelijk gemaakt door een crowdfunding project waarbij hij € 30.000 ophaalde. 

Van de franchiseformule Personal Fitness Nederland waren er al 2 eerdere studio’s gefinancierd door middel van crowdfunding. De investeerders hebben aangetoond vertrouwen te hebben in het concept. Gezien dit succes besloot Wesley de Wit om ook een crowdfunding campagne te starten.

Wesley de Wit vertelt: “Toen de aanvraag online ging was ik met een vriend aan het varen. Ondanks de vakantietijd, was het benodigde bedrag snel binnen. Ik heb constant op mijn telefoon gekeken en binnen een uur was het gehele bedrag gefinancierd. Ik ben super trots dat mijn pitch succesvol is. Ik vind het super dat ik nu echt kan beginnen! De investeerders die meer dan € 300,- hebben geïnvesteerd krijgen een gratis personal trainingssessie. Hopelijk zitten hier ook potentiële klanten bij.’’

Wesley de Wit is zeker niet de laatste in de rij van startende ondernemers bij Personal Fitness Nederland. In augustus worden er drie nieuwe studio’s geopend en in september nog eens drie. Naar verwachting telt Personal Fitness Nederland eind 2016 20 operationele vestigingen waar dat er begin 2016 nog maar 5 waren.

Wil jij ook je eigen Personal Fitness Nederland starten? Vraag dan snel informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis