BAILINE

Franchise van de week | De Huurwoning Bemiddelaar

Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchiseondernemers die de drive hebben om met De Huurwoning Bemiddelaar mee te groeien!

Heb jij affiniteit met de woningmarkt en in het bijzonder de verhuur van woningen? Wil jij zelfstandig werken met een grote mate van vrijheid maar tevens ook deel uitmaken van een organisatie waarbij je gebruik kunt maken van alle marketingtools zoals, centrale inkoop en promotie, een professionele website en volledige ondersteuning vanuit de Centrale Organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Huurwoning Bemiddelaar is een ambitieuze verhuurmakelaar franchiseorganisatie op weg naar landelijke dekking en bekendheid. Wij hanteren geen wachtlijsten voor huurders. Naast de verhuur van particuliere woningen werken wij ook met het Beheerconcept. Onze kantoren zijn bekend met de (lokale) woningmarkt en maken onderling gebruik van elkaars expertise. Kwaliteit, klantgerichtheid en persoonlijke benadering zijn het visitekaartje van onze kantoren.

Wij zijn van start gegaan op 1 juni 2016. Ons doel voor eind 2016 uit te groeien naar 5 kantoren met als fundament een duurzame én actieve samenwerking. Er zijn nog diverse regio’s beschikbaar waardoor je, mocht jij dit willen, franchisenemer kunt worden van één of meerdere regio’s.

Ben je al werkzaam als zelfstandig (verhuur)makelaar maar wil je je vrijheid in ondernemen combineren met alle voordelen van een franchiseorganisatie? Ook dan hebben wij zeker mogelijkheden voor je en ben je bij ons aan het juiste adres!

Dus: wij zijn op zoek naar mannen en vrouwen die willen ondernemen, energiek en ambitieus zijn, de drive hebben om met het concept van De Huurwoningbemiddelaar mee te groeien, affiniteit hebben met de woningmarkt, goed kunnen samenwerken en tegelijkertijd hun eigen ideeën durven te ontplooien.

Herken jij je zelf hierin? Dan hebben wij elkaar gevonden! Vraag snel informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis