Registreren

“de enigste uitdaging was voldoende personeel in te kunnen zetten”

De opening van burgerme Utrecht is zeer succesvol verlopen in bijna alle opzichten. “de enigste uitdaging was voldoende personeel in te kunnen zetten” aldus burgerme franchisenemer Harro Trouwborst. burgerme Utrecht is de eerste burgerme met horeca exploitatie en B1 zichtlocatie, en daarom een verder nieuw ontwikkeld burgerme interieur met 30 zitplaatsen en ruimere openingstijden, waardoor zeer vlot een rendabele exploitatie ontstaat.

“Als deze succesvolle start zich doorzet, dan zal deze locatie bepalend zijn voor onze volgende vestigingen” aldus franchisegever Tim Meijers. Op dit moment zijn er vergevorderde gesprekken gaande voor burgerme Haarlem, Amsterdam en Hoofddorp/Nieuw Vennep.

burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte horeca franchisenemers voor Nijmegen, Zwolle, Eindhoven, den Bosch, Arnhem, Groningen, Enschede en Zoetermeer.

Wil jij ook je eigen brugerme? Vraag dan snel informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis