BAILINE

Altijd je eigen krant willen uitgeven?

Ben jij een goede verkoopadviseur maar heb jij geen zin in alle randzaken om het verkopen heen?

Dan is de Seniorenkrant misschien echt iets voor jou!

De Seniorenkrant richt zich op de doelgroep 50+. De 50+ is een grote en snel groeiende doelgroep die erg interessant is voor veel ondernemers, stichtingen en instellingen.

De Seniorenkrant onderscheid zich in doelgroep, vormgeving en inhoud van andere bestaande huis aan huis kranten. Seniorenkrant is een jonge en snel groeiende organisatie.

De Seniorenkrant wordt niet alleen huis-aan-huis verspreid, de krant is gratis af te halen bij o.a. het gemeentehuis of de bibliotheek en is online te lezen via onze eigen website. Jong Media geeft per kwartaal een nieuwe bewaar editie uit. Ieder uitgave wordt gesierd door een prachtige voorpagina!

De krant richt zich op alle senioren en betrokken bedrijven en instanties in de uitgegeven omgeving. In de krant worden verschillende onderwerpen belicht. Denk hierbij aan wonen en welzijn, gezondheidszorg, sport/ beweging en reizen. Maar ook kunst, cultuur en leuke evenementen op het gebied van senioren komen aan bod, kortom de Seniorenkrant is uitgelezen voor ouderen!

Naast Den Helder/Julianadorp verschijnt de Seniorenkrant ook in de gemeenten, Schagen/ Hollands Kroon, Heerhugowaard en Heiloo/ Castricum.

Wil jij je eigen krant uitgeven? Vraag dan snel informatie aan!


Reactie


Reacties

  • Johan van Dijk

    Graag ontvang ik meer informatie over franchise Seniorenkrant.

  • Henk Michelbrink

    Ik wil graag in contact komen met Franchisenemers die hier al ervaring mee hebben.

  • H Wagter

    graag info t.a.v. de seniorenkrant

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis