Crystal Marbles

Waarom Snap Fitness?

Snap Fitness staat voor compacte fitnesscentra, geleid door betrokken ondernemers, die in een lokale omgeving een bijdrage willen leveren aan een gezonde maatschappij. Daarbij staan innovatie, flexibiliteit en gemak centraal.

Innovatie: in deze snel veranderende tijden moet je meegaan met de veranderende wensen van de klanten en inspelen op de technologische mogelijkheden. Snap Fitness doet dit met haar 24/7 concept, maar ook met de interactieve “training app”, de virtuele instructeurs en geïntegreerde wearables.

Flexibiliteit: Snap Fitness geeft franchisenemers de mogelijkheid om hun club mede vorm te geven door het aanbod van diensten uit te breiden. De leden van Snap Fitness stellen zelf hun abonnement samen met het unieke “Pay-per-use-systeem” en dit zonder contracten met lange opzegtermijnen.

Gemak: door de uitmuntende ondersteuning is het runnen van een fitnesscentrum eenvoudig geworden, ook voor iemand die geen ervaring in de fitnessbranche heeft. En voor de klant? Deze woont om de hoek bij een 24/7 geopend, veilig, goed bereikbaar en betaalbaar fitnesscentrum.

Wil jij franchisenemer worden bij Snap Fitness? Vraag dan direct informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis