Crystal Marbles

Ondernemer worden bij LadyLine

Voordat je als franchisenemer start moet je veel zaken onderzoeken. Twee daarvan zijn in hoge mate bepalend voor het commerciƫle succes. Belangrijk deel van je onderzoek moet gaan over de markt en het succes van de formule. Ladyline is een formule voor en door vrouwen. Zij is actief in de markt van gewichtsverlies en beauty. Die markt is enorm en groeit. Niet alleen besteden mensen steeds meer aandacht aan hun uiterlijk, gewicht speelt daarbij in toenemende mate een belangrijk rol. De markt is dus goed.

De formule is succesvol en is dat al decennialang. Zij kan dus bogen op een lange ervaring. Het is desondanks een moderne formule die zich voortdurend aanpast aan (markt) omstandigheden. Dit jaar staat vooral in het teken van het ondernemerschap van de franchisenemers. Door middel van bootcamps krijgen de ondernemers allemaal technieken en systemen voorgeschoteld die hen helpen om hun bedrijf te laten groeien.

We zoeken dus actieve mensen die ondernemer zijn of dat willen worden. Als je ambitie hebt, wilt groeien met een bedrijf maar ook persoonlijk, kijk dan op de formulepagina. Je kunt ook direct contact met ons opnemen Paul van Wageningen, Franchise Match, +31(0)629070714


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis