Registreren

De keuze was snel gemaakt

Met de nieuwe vestiging in Utrecht opent burgerme alweer haar vierde vestiging van dit jaar. Het is tevens de tweede vestiging met eat in gelegenheid. Op grond van de succesvolle pilot in Rotterdam is voor deze optie gekozen. De locatie aan de Amsterdamsestraatweg, met 28 zitplaatsen, biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden, aldus franchisegever Tim Meijers.

Harro Trouwborst (op de foto rechts) is een zeer ervaren ondernemer die in de horeca zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Na enkele jaren als ondernemer actief te zijn geweest in andere branches wilde ik toch weer iets gaan doen in de horeca. Gezien de groei van delivery in Nederland heb ik mij hierop georiënteerd en kwam ik al snel uit bij burgerme.

De kwaliteit van de producten, de uitstekende back office en ondersteuning sprongen er wat mij betreft uit zegt Trouwborst. De keuze was dan ook snel gemaakt. Samen met zijn partner Wouter van der Valk verwacht hij een voorspoedige start. Het is hun ambitie om op termijn meerdere vestigingen te openen.

Ben jij ook geïnteresseerd in het starten jouw eigen burgerme? Vraag snel informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis