Registreren

Budget Broodjes | kwaliteit tegen een scherpe prijs

Ondernemer Rob van Minnen opent maandag 26 september de zevende franchisevestiging van Budget Broodjes. Van Minnen start vanuit Wattstraat 7a in Zoetermeer met het aanbieden van de broodjes van de keten.

Rob van Minnen is geboren en getogen in Zoetermeer: ‘In mijn functies als vertegenwoordiger en rayonmanager heb ik veel geleerd over inkoop en voorraadmanagement, maar ook veel over klantgerichtheid en klantenservice’, aldus Van Minnen.

Budget Broodjes

Budget Broodjes zag het licht in 2000, toen Tom van Kimmenaede zijn eerste zaak in Alkmaar opende. Vanwege het succes in Alkmaar volgde in 2004 een vestiging in Haarlem en in 2008 een vestiging in Hoorn/Zwaag. Door de komst van Budget Broodjes Zoetermeer telt de franchiseformule binnenkort zeven vestigingen. ‘Bij Budget Broodjes staat kwaliteit tegen een scherpe prijs centraal’, aldus van Kimmenaede. ‘Op een directe, makkelijke en toegankelijke manier serveren wij smakelijke en gezonde broodjes aan medewerkers en bedrijven.’

Wil jij ook franchisenemer worden bij Budget Broodjes? Vraag dan direct informatie aan!


Reactie


Reacties

  • leenen

    bel terug verzoek 0651603496

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis