BAILINE

Boco zoekt franchisenemers!

Zowel Fast Food als driesterren restaurants zijn succesvol. Het was de droom van twee jonge chefs, Vincent en Simon, de gebroeders Ferniot, om dat te combineren. En dat is precies wat zij gedaan hebben.

Met de hulp van de grootste chef-koks en meester-banketbakkers hebben zij een snelle, smakelijke en milieuvriendelijke keuken gecreëerd. De Boco groep bestaat uit 12 Michelin sterrenchefs die door passie en vriendschap gerechten maken, proeven en selecteren op basis van de beste ingrediënten. Extreem hoge kwaliteit, geserveerd in een schitterende bistroachtige omgeving. De gemiddelde prijs voor een tweegangen lunch of diner incl. drankje bedraagt zo’n € 15, - en is klaar binnen enkele minuten.

Boco kiest ervoor om de gerechten in ‘Kilner style’ glas te serveren. In Frankrijk worden deze ‘bocaux’, genoemd, vandaar de naam BOCO. Deze ‘bocaux’ (volledig recyclebaar) herinneren aan een traditionele manier van koken die de smaak en integriteit van het voedsel doet behouden.

Wij zoeken ondernemers die affiniteit hebben met lekker eten maar die niet in de keuken willen staan maar met gasten bezig willen zijn. Ondernemers die denken in termen van groei maar die ook willen pionieren. Vraag snel informatie aan of bel ons voor meer informatie; Paul van Wageningen, Franchise Match, +31(0)629070714


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis