BAILINE

Bakker Klootwijk zoekt ondernemers met passie voor het bakkersvak

Heeft u altijd al een bakkerswinkel willen hebben? Dit is uw kans! Volg uw passie en word ondernemer bij Bakker Klootwijk. Wij zijn op zoek naar nieuwe franchise ondernemers voor een aantal van onze winkels in de regio Rotterdam.

Bakker Klootwijk is een echt familiebedrijf en een middelgrote ambachtelijke bakker in de regio groot Rotterdam met circa dertig bakkerswinkels, geleid door enthousiaste franchisenemers. Vanuit de moderne, centrale bakkerij in Capelle aan den IJssel levert Bakker Klootwijk dagverse producten aan de franchisenemers. Naast aan onze eigen winkels leveren wij ook aan afnemers als supermarkten, vakantieparken en cateraars.

Voor een aantal winkels in de regio zijn wij op zoek naar gedreven en gemotiveerde ondernemers met gevoel voor commercie en kwaliteit. U wordt eigenaar van uw eigen bakkerswinkel, maar met de gemakken van een franchiseformule. Zo ondersteunen wij u in inkoop van assortiment en commercie. U heeft alle vrijheid van zelfstandig ondernemen met mooie producten en onder een gevestigde naam. Bakker Klootwijk staat in de regio bekend als échte Rotterdamse bakker die inmiddels al drie generaties het betere brood en banket maakt.

Gaat uw bakkershart sneller kloppen en wilt u graag onderdeel worden van dit ambitieuze familiebedrijf? Vraag dan snel informatie aan!


Reactie


Reacties

  • Augustin

    Ik wil graag meer informatie over uw franchise my email is augustin.martin@hotmail.com

  • Augustin

    Ik wil graag meer informatie want ik vind bakken interesant vooral met brood

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis