BAILINE

OXYZ zoekt bestaande ondernemers.

Uw eigen Oxyz kantoor.
Oxyz organiseert regelmatig voor geïnteresseerde ondernemers presentaties over de formule van  Oxyz Coöperatie. Waarom is de Oxyz Formule zo succesvol? Oxyz heeft bewezen dat zij in staat is nieuwe klanten te werven samen met de bij haar aangesloten leden. De succesvolle Oxyz marketing vindt haar basis in 10 jaren ervaring in deze sector.

11 redenen om uw eigen Oxyz Coöperatie te starten:
 1. Iedere aangesloten Oxyz adviseur blijft volledig zelfstandig;
 2. U kunt uw Oxyz Coöperatie vanuit een kantoor maar u mag ook gewoon van huis uit starten;
 3. Oxyz Coöperatie opereert niet vanuit 3-delig grijs, maar zit naast de ondernemer;
 4. Oxyz Coöperatie communiceert helder met haar klanten en spreekt duidelijke taal;
 5. Oxyz Coöperatie heeft bewezen dat zij in staat is samen met haar aangesloten leden, nieuwe klanten te werven. De succesvolle Oxyz Klantenwerving vindt haar basis in jarenlange marketingcommunicatie-ervaring in de sector schuldhulpverlening;
 6. Oxyz Coöperatie levert een pakket van diensten tegen een prijs die vooraf wordt afgesproken;
 7. Oxyz Coöperatie biedt haar klanten een redelijke verhouding van prijs / kwaliteit van dienstverlening;
 8. Oxyz vestiging eigenaren werken uiteindelijk gemiddeld 40 uur per week en kunnen 4 tot 6 weken vakantie per jaar nemen. Door met name een efficiënte kantoorautomatisering kan er ook dan een goede boterham worden verdiend;
 9. Op tijd ingrijpen in de onderneming is een noodzakelijke plicht voor iedere accountant, boekhouder of ondernemers; Oxyz vindt het vanzelfsprekend dat administratie en belastingen goed geregeld worden, hetgeen helaas niet altijd waar is. Ondernemers komen dan in de problemen. De Oxyz aanpak werkt op basis van bedrijfskundige uitgangspunten, waardoor we de MKB-ondernemer op de verschillende bedrijfsfunctie kunnen ondersteunen en dus helpen zijn bedrijf beter te maken;
 10. Klanten volgende voortgang van hun dossier middels hun persoonlijke inlog op de Oxyz website;
 11. Bij Oxyz Franchise krijg je als klant vooraf een duidelijk offerte De klant zal dus geen SPOOKNOTA’s ontvangen.

Vraag hier informatie aan of bekijk de website.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis