BAILINE

Kwalitaria is op zoek naar ondernemers!

Met meer dan 130 franchisevestigingen heeft Kwalitaria zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot dé fastfood formule van Nederland. Vanaf mei heeft Kwalitaria haar eigen Kwalitaria van de toekomst geopend in Vianen. Een geheel nieuw cafetariaconcept met een nieuw interieur, huisstijl en assortiment. Hiermee spelen we in op de behoefte van consumenten naar meer verantwoord, kwalitatief en betaalbaar eten. Producten waar we de oorsprong van kennen, vers, huisgemaakt en meer gezondere keuzes. Zo zijn er naast onze bekende friet en verse burgers van MRIJ-rundvlees, ook lekkere verse smoothies en (maaltijd)salades.

Samen ondernemen, dat is de kracht van Kwalitaria. Je runt dus zelfstandig een vestiging met ondersteuning van professionals – werkzaam bij het formulehuis van Kwalitaria – op het gebied van marketing, inkoop en ondernemerssupport. Én je deelt ervaringen binnen een netwerk van topondernemers. Succes verzekerd.

Wij zijn op zoek naar zelfstandig ondernemers die met trots het merk Kwalitaria uitdragen aan hun gasten. Zo bouwen we samen verder aan de beste en meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland.

Ben je geïnteresseerd in het starten van je eigen Kwalitaria of wil je meer informatie? We vertellen je er graag meer over of kijk op jeeigenkwalitaria.nl.

Direct informatie aanvragen? Klik hier!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis