Crystal Marbles

Executive Home Rental zoekt franchisenemers!

Enthousiasme en gedrevenheid zijn kenmerkend voor de franchisenemer van deze formule. Dat komt niet alleen door de aansprekende resultaten maar toch voor doordat de formule veel ervaring heeft, veel tijd steekt in de effectiviteit van haar processen en als team opereert. Ook de markt waarin zij actief is, het verhuren van huizen van particuliere en professionele vastgoedeigenaren aan Expats, is gezond en groeiend. Het zijn huizen in het hoge segment die soms meer dan één keer per jaar verhuurd.

Ondanks de acquisitie via de landelijke website ben je zelf als ondernemer actief in uw lokale markt. Als ondernemer richt je je, na de training vanaf dag één volledig op je klanten omdat alles verder is geregeld. De formule helpt je om snel en efficiënt jouw eigen netwerk verder uit te bouwen.

Graag sturen we je twee uitgebreide brochures. Eén over de formule en één over de ideale kandidaat.

Misschien ben jij dat wel.

Vraag hier informatie aan! Voor meer informatie neem contact op met Paul van Wageningen van Franchise Match.


Reactie


Reacties

  • Latifa

    Zou graag meer op dit gebied willen leren graag meer hierover

  • Glenn Pigot

    Graag ontvang ik van u de twee uitgebreide brochures. Mvg,

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis