Crystal Marbles

Boco zoekt ondernemers!

De recepten in deze formule zijn een creatie van de beste chefs in Frankrijk, allemaal met minimaal 3 Michelin sterren achter hun naam. De rijkdom aan ervaring, hun oordeel en professionele standaards zijn terug te vinden in de gerechten.

Zodra de gasten binnenkomen worden zij geconfronteerd met een grote vitrine. Hierin staan de gerechten in glas, “bocaux” gepresenteerd. Dat wil zeggen op basis van voor-, hoofd-, bij,- en nagerechten. Daarnaast is er vanzelfsprekend een variatie aan drankjes.

Een geweldige maaltijd, snel geserveerd voor betaalbare prijzen. Extreem hoge kwaliteit, geserveerd in een in een bistro-achtige omgeving. De gemiddelde prijs voor een tweegangen lunch of diner met een drankje kost minder dan € 15, - en is klaar in minuten.

In Frankrijk, de thuismarkt en in België zijn de vestigingen een groot succes. Nederland is een logische volgende stap. Er is voor ons lang gekozen vanwege onze open economie, de toenemende belangstelling voor kwalitatief hoogwaardig eten en het ondernemerschap.

Als jij jezelf ook rekent tot die ondernemers en je wel met fantastisch eten bezig wilt zijn zonder je te verstoppen in de keuken dan zou dit een formule kunnen zijn.

Vraag informatie aan!


Reactie


Reacties

 • Will lassouw

  Graag ontvang ik uitgebreide informatie over deze formule. Mijn emailadres is : lassouw@gmail.com Alvast bedankt voor de informatie

 • INTO Franchise

  Beste Frank, beste Rob, Bedankt voor jullie reactie. Uiteraard willen wij meer informatie verstrekken! Om contact met jullie op te kunnen nemen hebben wij een e-mailadres of telefoonnummer nodig. Is het mogelijk dat jullie dit mailen aan: remy@intofranchise.nl Alvast bedankt voor de medewerking. Met vriendelijke groet, Remy Dumortier INTO Franchise

 • Frank van der Meij

  Geweldige formule. Graag ontvang ik de informatie.

 • Rob van Dorresteijn

  Graag ontvang ik meer informatie over deze formule.

 • Eli atiya

  I would like more info please Thanks, Eli

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis