Crystal Marbles

Unieke kans! Overname bestaande EHR vestiging

Mijn naam is Gérard Bayings. Ik ben een succesvolle ondernemer bij Executive Home Rentals en exploiteer de vestiging Breda. Tot zover het goede nieuws! Mijn vorige werkgever heeft een beroep op mij gedaan en ik heb mij geroepen gevoeld hier positief op te reageren. Ik ben dus nu gedwongen mijn franchiseonderneming in Breda te verkopen. De franchisegever is daar, juist vanwege het succes niet blij mee. Desondanks werkt zij nu actief mee aan een overname. Zo neemt zij van mij de lopende zaken over en kan ik mij daardoor beperken tot ondersteuning in de sales en het netwerken.

We zijn dus op zoek naar een ondernemer die graag mijn vestiging wil overnemen. Omdat ik ‘slechts’ zo’n anderhalf jaar actief geweest ben, is de vraagprijs € 15.000,-. Dat is gelijk aan de entree fee voor een nieuwe vestiging. In de prijs is een stuk (extra) commerciële begeleiding en training inbegrepen die ik zal verlenen bovenop de ondersteuning die EHR normaal al geeft.

De omzet is dus ruim boven van wat verwacht mag worden na anderhalf tot twee jaar. De franchisegever zal dat graag bevestigen is. Kortom de tekst in de titel is alleszeggend.

Het proces van kennismaking en selectie wordt professioneel begeleid en zal niet verschillen van normaal. Naast de reguliere informatievoorziening zal ik een bijdrage leveren om u te informeren over de specifieke aspecten van mijn vestiging in Breda.

Bekijk hier de presentatiepagina van EHR op deze website. U kunt ook een mail sturen naar support@intofranchise.nl.

Vraag informatie aan bij deze formule!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis