Registreren

Snap Fitness | Durf jij de uitdaging aan?

Snap Fitness is een van de snelst groeiende franchise organisaties in de fitnessbranche.

Met meer dan 2000 clubs in 18 landen en meer dan 1 miljoen leden wereldwijd is Snap Fitness de nummer 1 keuze van ondernemers die franchisenemer willen worden in de fitnessindustrie. Voor het uitrollen van dit concept in Nederland, zijn we op zoek naar enthousiaste franchisenemers die de uitdaging samen met ons aan durven te gaan.

Snap Fitness is het juiste concept voor de groeiende fitnessbranche. Onze fitnesscentra (500-800 m²) geven je de mogelijkheid om betaalbare fitnesstrainingen aan te bieden in buurten die jij kiest, op locaties die jouw klanten willen; namelijk dichtbij en eenvoudig te bereiken. Natuurlijk met de beste apparatuur, in modern ingerichte clubs, met een persoonlijke benadering en voor scherpe prijzen.

Met nieuwe systemen en financiële opties met lagere investeringen en constante ondersteuning voor franchisenemers, biedt het concept alle mogelijkheden voor een succesvolle Health Club. Heb je een passie voor alles wat met gezondheid en beweging te maken heeft? Droom je al je hele leven van een eigen Health Club, maar leken de risico’s je te groot? Dan biedt Snap Fitness jou de perfecte oplossing.

Tijdens het gehele proces, van het zoeken van de geschikte locatie tot het opzetten van een lokale marketingcampagne, biedt Snap Fitness je alle mogelijke ondersteuning. Minder tijd aan administratie en bureauwerk, meer tijd voor datgene waar het om draait; jouw leden. Dankzij de nieuwste technologieën kun jij jouw leden de mogelijkheid bieden om 24 uur per dag, 7 dagen per week te komen sporten. Door te kiezen voor kleinschaligere locaties in dorpskernen of wijken, biedt Snap Fitness jou als franchisenemer de mogelijkheid een goede band op te bouwen met je leden. Ga met ons de uitdaging aan.

Wij zetten ons in voor jouw succes!

Durf jij het aan om een eigen Snap Fitness te starten? Vraag dan snel hier informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis