BAILINE

Ondernemen in honden- en kattenbrokken?

De markt in dierenvoeding heeft de afgelopen jaren in tegenstelling tot veel andere branches geen last gehad van de recessie. De consument is erg begaan met haar huisdier en zal waar mogelijk altijd streven de beste voeding voor haar dier aan te schaffen. In deze miljarden business is het dus belangrijk onderscheidend te zijn. Husse biedt dit onderscheid in kennis, service en kwaliteit.

Veel franchisenemers die bij Husse starten wordt gevraagd of ze uitsluitend honden- en kattenbrokken verkopen. De vraag is natuurlijk erg logisch Husse produceert en verkoopt uiteraard de beste dierenvoeding, toch is een franchisenemer bij Husse veel meer dan alleen een verkoper. Een belangrijk doel van Husse is om de bewustwording van gezonde voeding voor dieren te vergroten. Franchisenemers bij Husse volgen daarom diverse trainingen om ervoor te zorgen dat zij hun klanten de juiste voeding kunnen adviseren en zo ervoor te zorgen dat hond en/of kat van de klant een lang en gezond leven zal hebben. De trainingen kunnen bijvoorbeeld gaan over voeding, allergieën of algehele gezondheid, maar bijvoorbeeld ook over vervelende zaken zoals het herkennen van ziektebeeld bij honden of katten. Met deze trainingen en natuurlijk onze goede voeding kan de franchisenemer een serieuze bijdrage leveren aan het welzijn van de huisdieren in Nederland.

Vraag informatie aan bij deze formule!


Reactie


Reacties

  • Sofyan

    Beste, Ik heb een vraag over de franchise, is de provincie utrecht al bezet? of zijn er nog kansen om eventueel te beginnen als franchiser van husse. Groet, Sofyan berkani

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis