Registreren

Platte buik, slanke benen en strakke billen?

Welke vrouw wil dat nu niet? Maar blijft het niet bij een mooie droom?

“Bij ons kan dat écht,” zegt Esther van Wessel, company coach van Ladyline Den Bosch, “want met het door ons ontwikkelde en aan de Universiteit van Wageningen wetenschappelijk bewezen   ‘Energy Balance’  concept val je zeker af, tot wel een kilo per week, en dat zonder hongergevoel. En het mooiste is; eenmaal afgevallen blijf je voor altijd stabiel op je streefgewicht. Een behandeling bestaat uit 2x 20 minuten bewegingstherapie per week, een huidtherapie én een persoonlijk voedingsadvies gebaseerd op normale alledaagse voedingsmiddelen. Alles onder begeleiding van jouw personal coach. 

Gedragsverandering.
“Daarnaast wordt de nodige aandacht besteed aan gedragsverandering waardoor je als vanzelf de verleidingen van de voedingsindustrie kunt weerstaan. Je leert zelf weer de baas te blijven over wat je eet. Daardoor blijf je na de kuur stabiel op gewicht. Dat is wat wij bij Ladyline roepen: Nog één keer in je leven afvallen…maar dan wel goed!”

Cryolipolyse.
inds enige tijd bieden we ook Cryolipolyse behandelingen aan. Daarmee verwijderen we heel effectief onderhuidse vetlaagjes met behulp van koude. 4 Koelpads worden los op de te behandelen plekken geplaatst en koelen de huid en de onderliggende vetlaagjes tot een temperatuur van 4 graden boven nul. Hierdoor breken die vetcellen in een tijdsbestek van enkele weken zelf af en worden via het lichaamseigen lymfesysteem voorgoed afgevoerd. Cryolipolyse is daarmee een uitstekend alternatief voor liposuctie.

Compressietherapie.
De nieuwste behandelingen zijn Compressietherapie. Liggend in een soort ‘ruimtepak’ worden uw  benen, billen, onderrug en buik intensief gemasseerd. Hierdoor neemt de omvang van de benen af en wordt cellulite zichtbaar minder. Compressietherapie is een uitstekende aanvulling voor de andere arrangementen die wij voeren met gevolg dat de resultaten daarvan nóg beter zijn.

‘Advies op Maat’.
“Neem geen risico, ga nog één keer in je leven afvallen…maar dan wel goed!!! Investeer in jezelf en kies voor de professionals van Ladyline. Stel niet langer uit want daar wordt het zeker niet beter van en maak vandaag nog een afspraak met Esther voor een ‘Advies op maat’ gesprek. Dit eerste consult wordt je gratis aangeboden dus waarom niet? Binnen een uur weet je precies wat Esther en haar collega’s voor je kunnen betekenen en weet je zeker dat jouw favoriete jurkje straks weer past als gegoten.”


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis