BAILINE

Franchise van de dag: BOCO

Een droom van twee jonge Michelin chefs, Vincent en Simon, de gebroeders Ferniot. Doordat hun vader hen van lekker eten leerde houden, delen zij nu een passie, hun opvatting over lekker en gezond eten met zoveel mogelijk mensen delen. Met de hulp van de grootste chef-koks en meester-banketbakkers hebben zij een snelle, smakelijke en milieuvriendelijke keuken gecreëerd. Zij geloven dat je elke dag heerlijk kan eten zonder een fortuin uit te geven. 

De BOCO groep bestaat uit twaalf Michelin sterren chefs, afkomstig uit heel Frankrijk die door passie en vriendschap gedreven gerechten maken, proeven en selecteren op basis van de beste ingrediënten. Op initiatief van de gebroeders Ferniot hebben zij daarmee een nieuwe eetbeleving gecreëerd.

Beide broers, gepassioneerd als het gaat om de moderne keuken, en voeding zijn al sinds hun studiejaren bezig met het ontwikkelen van unieke restaurantbelevingen waarbij snelheid, smaak en welzijn bij elkaar komen.

Deze gezamenlijke droom wordt nu werkelijkheid in de vorm van BOCO. Beide broers hebben haute cuisine met de paplepel binnen gekregen door hun ouders. Vader, Jean Ferniot was a schrijver, journalist en een bekende kok in Frankrijk die hen de liefde voor gastronomie heeft bijgebracht.

3 STAR MICHELIN FAST FOOD

De recepten zijn een creatie van een aantal van de beste chefs in Frankrijk, allemaal met minimaal 3 sterren achter hun naam. De rijkdom aan ervaring, hun oordeel en professionele standaards zijn terug te vinden in de gerechten.

Een geweldige maaltijd, snel geserveerd voor betaalbare prijzen. Extreem hoge kwaliteit, geserveerd in een in een schitterende bistroachtige omgeving. De gemiddelde prijs voor een tweegangen lunch of diner met een drankje kost minder dan € 15, - en is klaar in enkele minuten.

Zo transparant als het glas waarin het wordt geserveerd kiest BOCO ervoor om haar klanten exact te vertellen wat de ingrediënten zijn. Zij kiest ervoor om de gerechten in ‘Kilner style’ glas te serveren. In Frankrijk worden deze ‘bocaux’, genoemd, vandaar de naam BOCO. Deze ‘bocaux’ herinneren aan een traditionele manier van koken die de smaak en integriteit van het voedsel doen behouden. En wat minimaal net zo belangrijk is, het materiaal is volledig recyclebaar.

ÉCHT GECERTIFICEERD BIOLOGISCH

Alle producten van BOCO zijn biologisch en uit het seizoen. Alle verpakkingsmaterialen zijn milieuvriendelijk, worden gerecycled waar mogelijk of kunnen direct worden hergebruikt.

QUICK SERVICE

Zodra de gasten binnenkomen worden zij geconfronteerd met een grote vitrine. Hierin staan de “bocaux” traditioneel gepresenteerd. Dat wil zeggen op basis van voor-, hoofd-, bij,- en nagerechten. Daarnaast is er vanzelfsprekend een variatie aan drankjes.

De gast maakt een keuze plaatst deze in een mandje en rekent bij de kassa af. De gast gaat zitten en enkele minuten later kan hij de gerechten die verwarmd moeten worden ophalen.

AVOND

De avond kent een andere sfeer. Waar voor de lunch zakelijkheid en veel licht een rol spelen zal voor het diner een passende sfeer worden gecreëerd.

GEMAK VOOR DE GAST

De gast kan er voor kiezen het eten mee te nemen voor zowel lunch als diner. Hij kan zijn bestelling alvast vooruit plaatsen zodat deze klaarstaat. De formule voorziet tevens in een delivery service.

QUICK SERVICE

Boco is gesitueerd in high traffic locaties maar het is denkbaar dat een locatie met veel kantoren ook een goede kans maakt. Andere aspecten die een rol spelen zijn zaken als zichtbaarheid, demografie van de omgeving, vindbaarheid en bereikbaarheid met verschillende vervoersmiddelen.

Bekijk hier de presentatiepagina van Boco.

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis