BAILINE

Claassen, Moolenbeek & Partners

Een ondernemer vertrouwt op zijn eigen kwaliteit! 

We spraken Bjorn Hoejenbos (Partner Claassen, Moolenbeek & Partners) – op het afgesproken tijdstip – terwijl hij een autorit maakte tussen twee afspraken. Tja… als je Bjorn te spreken wilt krijgen, merk je het al direct: het is een man met heel veel energie. 

Bjorn (38) is betrekkelijk nieuw bij CM&P, sinds juli 2015 is hij partner, na 14 jaar ING. Een prachtig vooruitzicht op verdere carrière binnen de ING ruilde hij in voor het “onzekere” bestaan als zelfstandig CM&P-partner. 

Mijn ING carrière ging steeds meer over leidinggeven en ik kwam verder van de klant te staan en ik ontdekte dat ik graag de ondernemersdynamiek terug wilde. Zelf ondernemerschap daarbij was voor mij geen drempel. Integendeel. In 2011 had ik mijn eigen bedrijf al; Novens VvE Company, naast mijn ING werk. Ik heb dus ook niet zo lang na hoeven denken over de overstap naar een zelfstandige adviespraktijk. En dat ik dat niet alleen wilde doen was ook duidelijk. Aldus; Bjorn. 

“Als ondernemer weet ik dat ik mijn eigen kwaliteit wel kon vertrouwen.”

Op het moment dat Bjorn die uitspraak doet, kunnen wij een glimlach niet onderdrukken. Wat raakt hij hier een grote waarheid en een geworteld Claassen, Moolenbeek & Partners gedachtengoed. Sommige mensen zouden zo’n opmerking bijna “arrogant” vinden. Toch is dit ook herkenbaar bij onze klanten, veelal MKB-ondernemers. Natuurlijk twijfelt iedere ondernemer wel eens. Bijvoorbeeld aan de eigen besluiten, kunde en handelen. Juist daarom wil hij ook sparren met een persoonlijk adviseur. Maar als ondernemer heb je altijd vertrouwen in de eigen kwaliteiten. Als dat vertrouwen weg is, weet je zeker dat het succes ook uitblijft.

Bjorn geniet van het werk als CM&P-partner. De methodieken van CM&P geven handvatten om de klanten te begeleiden. Zojuist kom ik van een klant, transportbedrijf, waarbij we een ondernemingsplan aan het afronden zijn. De vragenlijsten, het opstellen van de sterkte/zwakte analyse, het toetsen van de doelen etc. Het helpt me.

Over succes gesproken…. Sinds CM&P profileert zich met de slogan Succesvol Ondernemen. Werk jij daarmee Bjorn?

In mijn uitingen naar buiten eigenlijk nog niet zo veel. Maar in de discussies die ik met partners had tijdens de partnerbijeenkomst over dit onderwerp, werd ik me opnieuw bewust van de kracht van de groep. Mede reden om enthousiast deel te nemen aan het regio-overleg in Zuid-Holland. Elkaar ontmoeten is één, je leert elkaars kwaliteiten beter kennen. Ik geniet van de bijeenkomst met andere partners.

Uit alles blijkt dat Bjorn zijn draai binnen Claassen, Moolenbeek en Partners wel heeft gevonden. Zijn doelstellingen zijn ambitieus en fors. Bjorn is druk. Zeer druk. Hij is ook nog mede oprichter van Refluxbed.nl. Hij is vader én echtgenoot. Valt het allemaal wel te managen?

Tussen ons gaat het uitstekend, we delen de taken. Mijn echtgenote heeft ook een drukke baan, waarbij er ook nog een dag gestudeerd wordt. In het weekend wordt “om en om gewerkt”. Dus we zien elkaar niet vaak. Als ze elkaar zien is het vast intens. Want alles wat Bjorn doet, doet hij intens.

Meer te weten komen over deze formule? Bekijk dan hier de presentatiepagina.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis