Registreren

Wie wil het verschil gaan maken tussen ongezond en gezond?

Wij willen graag samen met jou het verschil gaan maken op het gebied van gezondheid in Nederland! En dat zónder gebruik van pillen, poeders en geneesmiddelen. Dat kan heel goed, als je maar weet hoe. Wil jij dat weten en overbrengen op anderen? 

Steeds meer onafhankelijk onderzoek toont aan dat simpele, dagelijkse keuzes verantwoordelijk zijn voor het behoud, dan wel het verliezen van onze gezondheid. Met andere woorden: je kunt rechtstreeks invloed uitoefenen op het behoud van gezondheid door de juiste keuzes te maken. Wil je dat goed doen, dan is hier zeer veel kennis voor noodzakelijk. Kennis op het gebied van voeding, bewegen, stress, slaapkwaliteit en hormoonwerking. En die kennis kun jij mensen bij gaan brengen als je kiest voor ons franchiseconcept!

Ga samenwerken op basis van franchise met LifeStyle Coaching Nederland. Een ambitieuze jonge organisatie met een onafhankelijk kenniscentrum en een eigen opleidingstak, de Academy for Lifestyle Optimization.

Je krijgt als franchisenemer van LifeStyle Coaching Nederland alle gewenste begeleiding van verschillende specialisten binnen onze organisatie. Je bent voor je omgeving herkenbaar en ook bedrijven zullen je weten te vinden. Gewoon: “Omdat een gezonde werknemer voor twee telt!”

Voel je iets voor een vak dat gekenmerkt wordt door voorlichten, kennisoverdracht, analyseren en begeleiden? Kies voor een beroep als Longevity Coach bij LifeStyle Coaching Nederland!

Klik hier om direct informatie aan te vragen!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis