Crystal Marbles

Straetus nieuwkomer van het jaar

Tijdens een bezoek aan Straetus Roemenie met diverse Straetus ondernemers uit verschillende landen werd Straetus ondernemer Loyd Hendriks in het zonnetje gezet. Hendriks, franchisenemer van Straetus Flevoland en Gelderse Vallei, is de winnaar van de verkiezing ‘Straetus Franchisenemer van het Jaar’. Op de Nederlandse ambassade in Boekarest ontving Loyd Hendriks de trofee uit handen van Straetus directeur Crijn Janssen.

Loyd Hendriks is na zijn studie rechten in 2014 begonnen bij Straetus. Na een succesvolle periode op het hoofdkantoor in Kampen is hij in 2015 voor zichzelf begonnen. De vestiging heeft in alle opzichten een vliegende start gemaakt en groeit elke dag verder. Hendriks is dan ook verguld met de trofee: ‘’ Dit is een prachtige beloning voor de successen die mijn team en ik geboekt hebben in het jaar 2016. Het team staat en ook de samenwerking met het hoofdkantoor loopt zeer voorspoedig. Deze prijs is een bevestiging dat wij op de goeie weg zijn maar ik kijk ook vooruit naar de verdere groei van mijn vestigingen. Deze prijs draag ik graag op aan onze ambassadeurs die ons het vertrouwen geven om dagelijks dossiers op te lossen’’.

De Straetus nieuwkomer van het jaar trofee is dit jaar gewonnen door Straetus Arnhem.

Samen met Crijn Janssen reikte Emile Spruijt de trofee uit aan Daan Vos en Calle Janssen.

‘’Wij zien de prijs echt als aanmoediging om na de succesvolle start verder te groeien met onze vestiging. Het Straetus succes is bewezen en nu ligt er voor ons een mooie uitdaging om de volgende stap te zetten aldus’’ zegt Daan Vos na het in ontvangst nemen van de trofee. Daan en zijn compagnon Calle kenden een zeer sterke start met Straetus Arnhem en tevens een succesvolle overname van de vestiging Straetus Achterhoek.

‘’Deze vestigingen  bewijzen het succes van Straetus’’ aldus Crijn Janssen. Loyd, Calle en Daan zijn dag in dag uit bezig om dossiers op te lossen voor de Straetus opdrachtgevers. ‘’Ik kijk er erg naar uit, na deze zeer succesvolle en leuke trip naar Boekarest om samen met alle franchisenemers de formule verder te ontwikkelen’’ Sluit Crijn Janssen af.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis