Registreren

Maak kennis met Fieldbox op de Fieldbox Experience-day!

Fieldbox nodigt jou van harte uit op 18 februari 2017 voor de Fieldbox Experience-day!
Een interessante dag waarop volledige uitleg wordt gegeven over wat Fieldbox is en doet en waarom zij zo voorop lopen in de markt. Deze dag is bedoeld voor zowel klanten als franchisenemers, dus behalve dat je veel leert over Fieldbox, kun je gelijk de problematiek in de markt beleven en bespreken en uiteraard je vragen delen met Team Fieldbox.

Ben jij geïnteresseerd om hieraan deel te nemen? Laat dit dan weten door te mailen naar marketing@fieldbox.eu

Waarom Fieldbox?
De markt heeft een probleem, de prijsdruk is hoog, de klant van de dienstverlener wordt steeds veeleisender en processen zijn nog steeds inefficiënt. Veel software partijen proberen hier een oplossing voor te bieden maar slagen er niet in om de volledige keten te integreren en te digitaliseren. Fieldbox is hier wel in geslaagd en kan daardoor logistieke processen vele malen efficiënter maken. Steeds meer organisaties zien hier de noodzaak van en zijn op zoek naar een oplossing. Om goed op deze vraag in te gaan, is Fieldbox op zoek naar gedreven, ondernemende personen die franchisenemer van Fieldbox willen worden en zo veel bedrijven naar een niveau te brengen!

Kijk hier voor meer informatie.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis