Crystal Marbles

Fieldbox op de beurs ‘Transport & Logistics’, dé plek om leads te verzamelen!

De beurs ‘Transport & Logistics’ draait om het ontdekken en tentoonstellen van logistieke oplossingen. Dit is precies wat Fieldbox biedt: Een intelligente, innovatieve logistieke oplossing! Het kon daarom ook niet missen dat Fieldbox hierbij aanwezig zou zijn. 3 Dagen lang is Fieldbox tentoongesteld en uitgelegd aan de Transport & Logistics- bezoekers en zijn er op die manier heel veel leads verzameld. Deze leads verzamelt Fieldbox om door te kunnen geven aan hun franchisenemers, die op deze manier enorm worden geholpen in het verkopen van hun product. Er zijn ook twee potentiële franchisenemers langs geweest bij de Fieldbox stand, die meteen kennis hebben kunnen maken met het team. En de kersverse Fieldbox franchisenemer heeft zijn eerste klanten ontmoet, het was een groot succes!

Fieldbox hecht grote waarde aan het persoonlijk ondersteunen van zijn franchisenemers.

Elke franchisenemer bij Fieldbox krijgt gegarandeerd 250 leads van Fielbox.

Naast het aanleveren van leads, biedt Fieldbox veel trainingen aan zijn franchisenemers, staat er een heel marketing-team klaar om de franchisenemer te ondersteunen en hoeft de franchisenemer niet om te kijken naar alle administratieve rompslomp.

Ben jij een sales talent, die de uitdaging van een eigen onderneming aan durft te gaan, dan is Fieldbox de ideale stap voor jou. Een sterke formule, boordevol kansen en professionele, persoonlijke ondersteuning. Kijk hier voor meer info!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis