BAILINE

Pizza Hut maakt comeback in Nederland

Na een afwezigheid van meer dan 15 jaar betreedt fastfood formule Pizza Hut de Nederlandse markt. 

De ondernemers Soeniel en Rakesh Sewnarain gaan samen met Yum! (moedermaatschappij van Pizza Hut, KFC en Taco Bell) in Nederland de komende jaren meerdere Pizza Hut Express vestigingen openen.

De ambitie is om binnen 3 jaar, minimaal 15 Pizza Hut Express vestigingen op high traffic locaties, zoals stations en drukbezochte winkelcentra te openen.
Ter ondersteuning van de herintroductie van Pizza Hut in Nederland wordt een crowdfundingcampagne via het platform Geldvoorelkaar.nl gelanceerd voor de gedeeltelijke financiering van de eerste filialen. De crowd kan zich daar nog voor inschrijven.

Soeniel en Rakesh Sewnarain: “Pizza Hut kent in Nederland nog steeds een naamsbekendheid van 90%. Een groot deel van de bevolking is dan ook nog in de veronderstelling dat Pizza Hut vele filialen in Nederland exploiteert. In België heeft Pizza Hut zelfs meer filialen dan merken zoals McDonalds of Quick/Burger King. De formule heeft nooit aan kracht ingeboet en gezamenlijk met YUM! gaan we voor een landelijke dekking van Pizza Hut in Nederland”.

Voor meer informatie zie onderstaande contactgegevens:

PH Express Holding:
Soeniel Sewnarain: Telefoonnummer 0610 – 490 655 E-mail: soeniel@ph-express.nl
Rakesh Sewnarain: rakesh@ph-express.nl 


Reactie


Reacties

  • Hassan Gomaa

    Beste heer /mevrouw, Ik mocht in het verleden werken voor pizza hut in het midden oosten als manager training.. Ik mocht verschillende vestigingen openen en personeel begeleiden.. Ik ben van overtuigd dat de Nederlands market biedt grote kansen voor pizza hut en ik ben zeer geïnteresseerd om een vestiging te mogen bemachtigen. Graag zou ik een afspraak willen inplannen om deze issue te bespreken.. Hier zijn mijn gegevens : Hassan Gomaa hgomaa3@msn.com 0623069475 In afwachting van uw reactie verblijf ik Alvast dank..! Vriendelijke groet, Hassan

  • Team INTO Franchise

    Beste Hadodo, U kunt contact met ons opnemen via support@intofranchise.nl.

  • Hadodo

    Ik wil graag een afspraak maken voor franchiseformule van pizza hut.

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis