BAILINE

Je eigen Bagels & Beans!

Ben jij ook zo’n fan van heerlijk, puur en gezond eten & drinken? Heb jij wel eens van je eigen Bagels & Beans gedroomd? Maak dan nu van jouw droom werkelijkheid! Bagels & Beans is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste franchise-ondernemers. Hoe dit in zijn werk gaat? Dit vertellen wij je graag tijdens het online webinar op 15 december aanstaande.

Hoe het begon
Bagels & Beans is opgericht in 1996 door Ronald Bakker en Ninande Thio. Ronald bedacht samen met Ninande, vanuit hun persoonlijke passie, een concept waarin mensen centraal staan en zich verzorgd voelen door overvloedige service en pure producten. Uit dit idee is Bagels & Beans ontstaan.

Voel je welkom
We merken al jaren dat de persoonlijke aandacht van de ondernemers onze gasten een gevoel van ontspanning en rust geeft. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij Bagels & Beans. Waar veel grote ketens geen belangstelling hebben voor de mens achter de gast, letten wij daar juist extra op.

Kwaliteit boven kwantiteit
Bij Bagels & Beans vind je alleen de meest verse, ambachtelijke en eerlijke producten. Wij weten waar onze producten vandaan komen en bereiden deze ter plaatse. Onze ingrediënten worden met zorg en aandacht geselecteerd. Bij Bagels & Beans houden we niet van massaproducten maar geloven wij in kwaliteit boven kwantiteit. Het is voor Bagels & Beans bijna een obsessie om kwaliteit te leveren. Je vindt er dus geen voorverpakte producten of volautomatische koffiemachines; alles worden individueel bereid.

Ondernemen
Ondernemen is een boeiende maar ook serieuze aangelegenheid. Voordat jij jezelf de trotse eigenaar van een Bagels & Beans mag noemen, vindt er een gedegen selectieproces plaats. De selectieprocedure bestaat uit o.a. een intakegesprek, een proefstage (mits het intakegesprek positief verloopt) en diverse trainingen voor alle startende Bagels & Beans-ondernemers.

Als franchise-ondernemer ben je het gezicht van je eigen vestiging, daarom is een goede voorbereiding en de juiste instelling van groot belang.

Webinar
Zie jij jezelf wel een eigen Bagels & Beans runnen? Denk jij dat je het in je hebt om de gast blijer de deur uit te laten gaan, maar zit je nog met wat vragen?
Op donderdag 15 december 2016 om 19:01 organiseert Bagels & Beans een informatief webinar. Dan vertellen we je graag op een interactieve manier wat er allemaal bij komt kijken om een eigen Bagels & Beans te openen.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in via https://attendee.gotowebinar.com/register/1797399523040532996?source=Into+franchise

Let op! Er zijn een beperkt aantal plaatsten beschikbaar en vol = vol


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis