Registreren

Fieldbox, de beste planningstool voor de buitendienst, zoekt franchisenemers!

Fieldbox heeft de potentie en ambitie om marktleider te worden op het gebied van service ondersteuning. Om dit te bereiken zijn zij op zoek naar franchisenemers, die vanuit hun eigen Fieldbox vestiging hun eigen klanten gaan werven en onderhouden.

Fieldbox is een planningstool die speciaal ontwikkeld is om bedrijven met een buitendienst te optimaliseren. Organisaties met een buitendienst hebben vaak een erg ingewikkelde planning en moeite om grip op het veld te houden, omdat alle werknemers constant onderweg zijn. Fieldbox is hiervoor de oplossing.

Door middel van een online Control-board heeft de planner het totale overzicht over het veld, van waaruit hij heel efficient kan plannen. Alle Fieldworkers hebben hun eigen Field-board, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de planning en alles automatisch wordt geregistreerd.

Veel organisaties werken nog steeds met papieren werkbonnen of vrachtbrieven en bijvoorbeeld een excel bestandje voor de planning. Fieldbox zal dan ook van enorm grote toegevoegde waarde zijn voor veel organisaties, waar jij een grote rol in zou kunnen spelen. De eerste klanten zijn al volop aan het werk met Fieldbox en zijn bijzonder enthousiast.

Wat Fieldbox uniek maakt:
Fieldbox is uniek omdat het is gebouwd op een heel intelligent software systeem, waar jaren aan is gewerkt door professionals. De stabiliteit en mogelijkheden zijn daardoor enorm. In Fieldbox is deze software enorm gebruiksvriendelijk en eenvoudig gemaakt. Fieldbox heeft alles in 1, waardoor organisaties niet meer afhankelijk zijn van andere systemen. Planning, digitale werkbonnen, km-registratie, live tracking, communicatie, aftekenen, rapportages, facturatie, het wordt allemaal aangestuurd en geregistreerd binnen Fieldbox. Fieldbox kan meteen worden geïmplementeerd binnen organisaties en er zijn veel opties voor persoonlijke wensen van de klant.

Franchisenemer worden bij Fieldbox:
Franchisenemer zijn bij Fieldbox betekent netwerken, verkopen, implementeren en klanten onderhouden. Het betekent hard werken, uitdagingen aangaan en successen vieren.

Je start je eigen vestiging maar je staat er niet alleen voor, want het hele team Fieldbox vind jouw succes net zo belangrijk als jij zelf en zal dus ook altijd klaar staan om je te supporten. Team Fieldbox kan niet wachten om verder te groeien en staat vol enthousiasme te wachten op nieuwe franchisenemers. Als jij geïnteresseerd bent nemen zij contact met je op, staan ze klaar om je veel meer te vertellen en als jullie tot een deal komen zullen ze je met volle aandacht klaarstomen tot volwaardig franchisenemer.  

Geïnteresseerd? Vraag direct informatie aan of laat je gegevens achter zodat zij contact met je kunnen opnemen.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis