BAILINE

Breng bedrijven naar een hoger niveau als Fieldbox franchisenemer!

Fieldbox, is een planningstool, die maar met 1 doel is ontwikkeld: bedrijven verder helpen, door logistieke processen te optimaliseren. Wanneer bedrijven gaan werken met Fieldbox, behalen zij een gegarandeerd hoger rendement tegen lagere kosten. Dit zijn geen valse beloften maar een logisch gevolg van het digitaliseren van werkprocessen.

Door processen te digitaliseren gaat de communicatie velen malen sneller doordat iedereen altijd direct op de hoogte is van dezelfde informatie. Je voorkomt dubbel werk, zoals het overschrijven van werkbonnen, gegevens en bijvoorbeeld gereden kilometers. En alles wat je digitaliseert kan worden vastgelegd en daarmee meetbaar worden gemaakt, zodat er echt kan worden gewerkt aan verbeteringen.

De markt is er duidelijk klaar voor, de concurrentie is hoog,de foutmarge klein en de klant steeds veeleisender, dus processen moeten effici├źnter en beter worden gemaakt. Met Fieldbox kan dit!

Fieldbox gelooft marktleider te kunnen worden op dit gebied en om dit te kunnen waarmaken zoeken zij enthousiaste, sterke, ondernemers die deel willen worden van deze uitdaging, door Fieldbox franchisenemer te worden. Lees hier over de sterke formule en mogelijkheden.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis