BAILINE

Samen naar een toekomstbestendige club?

De fitnessmarkt raakt verzadigd, concurrenten vechten om de laatste restjes marktaandeel. Het blijft een uitdaging om in te blijven spelen op steeds sneller wijzigende trends.
Heeft jouw club te maken met dalende ledenaantallen en tegelijkertijd hogere exploitatiekosten? Wil jij je gebied beschermen en je onderscheiden in deze verdringingsmarkt? Wil je besparen op je personeelskosten? Of wil jij als clubmanager meer vrije tijd? Dan past ons franchise concept bij jou!

Snap Fitness 24/7
In deze snel veranderende tijden moet je meegaan met de veranderende wensen van de klanten en inspelen op de technologische mogelijkheden. 

Snap Fitness doet dit met haar 24/7 concept en biedt jouw onderneming groeikansen binnen onze succesvolle franchise formule:

Snelle winstgevendheid door compacte fitnesscentra en minimale personeelsinzet
Naamsbekendheid; beproefd concept en eenduidige uitstraling
Advies en training bij (her)inrichting, sales, marketing en retentie
Profiteer van collectieve voordelen m.b.t. inkoop en benchmarking
24/7 innovatief, ondersteuning on demand 

Support en ontzorgen
Snap Fitness  gaat met haar franchisenemers een partnership aan, waardoor er gezamenlijk wordt toegewerkt naar de meest ideale en toekomstbestendige Snap Fitness club. Door de uitmuntende ondersteuning tijdens de gehele procedure - van het optimaal (her)inrichten van de club en het aanbieden van een compleet trainingsprogramma tot ondersteuning in bedrijfsvoering en marketing - werken we beide toe naar een succesvolle toekomst. Kortom, we helpen en ontzorgen!

Lage exploitatiekosten
Een van de kernwaarden van Snap Fitness is dat de exploitatiekosten laag zijn. Door lage maandelijkse fees is er snel winst te boeken. Ondanks de 24/7 openstelling, heb je als clubmanager meer vrije tijd en kan er bespaard worden op de personeelskosten.

Samen naar een toekomstbestendige club?
Past dit concept bij jou en wil je samen met ons jouw club toekomstbestendig maken? Neem dan snel een kijkje op onze website www.snapfitness.nl.  

We nodigen je graag uit voor onze netwerkactiviteit op vrijdag 21 oktober a.s. 

Programma:

14:30u  Inloop met (sport)drankje
15:00u  Presentatie Matrix Fitness
15:30u  Introductie Snap Fitness Benelux
16:00 – 18:00u Informeel netwerkmoment

Locatie:

Ons adres is: Tramsingel 23A in Breda.

Aanmelden:

Deelname aan dit netwerkmoment is gratis. Meld je vóór 18 oktober a.s. aan door een mail te sturen naar info@snapfitness.nl en geef aan met hoeveel personen je wilt komen.

Vervolgens ontvang je aanvullende informatie en het uitgebreide programma.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 076-3033957 of stuur een e-mail naar: info@snapfitness.nl

Wij hopen jou en jouw collega’s te mogen ontmoeten in onze Snap club te Breda!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis